Nové vystavuj.cz nyní v produkčním režimu

Přestože dnů, kterých jsem na své první Ruby on Rails aplikaci strávil programováním a kódováním, bylo dohromady asi 30, od začátku až do konce vývoje uběhlo 5 měsíců. Myslím, že si http://vystavuj.cz polepšilo. A to se jedná jen o základní verzi, která se bude dále vyvíjet.

Dlouho jsem se neměl sto systém dokončit, ale když jsem se nakonec odhodlal, splnil jsem, co jsem předsevzal a nové vystavuj.cz umí všechno, co uměla stará verze, plus něco navíc. Je taky o dost jednodušší. Pro lepší uživatelskou interakci je použita řada javascriptových vychytávek jako drag&drop nebo overlay. Grafické rozhraní aplikace často pracuje se záložkami (taby), takže se často najednou načte i více různých obsahů, které jsou ovšem stále na jedné stránce.

Design stránek navrhl http://weckr.net, za což mu moc děkuju, protože jinak by to byla stále jenom nějaká šablona. Budík taky nakreslil symbolické postavičky k jednotlivým perkům, ale ty zatím nejsou moc vidět, jsou jen naznačeny na registrační stránce. Vůbec všechno co se týká perků je zatím trochu přistrčené do pozadí, avšak ve vhodnou chvíli budou perky vysvětleny. Zatím snad jen, že se jedná o již funkční systém oprávnění uživatelů inspirovaný postapokalyptickým falloutem :)

Aplikace má jistě ještě pár bugů, ale věřím, že už může sloužit. Vystavovatelé také získávají jedinečnou možnost přizpůsobit si stránky svým představám. Stačí když se ozvou.