V Brně a okolí se bude cvičit Zumba

Vytvořil jsem pro kamarádku webové stránky http://cvicenikvalitne.cz propagující její osobu jakožto instruktorku nových cvičení - Zumby, Movidy a Power jógy. I pokud nejste z Brna nebo z Kuřimi, kde se cvičí, podívejte se, jaká nová cvičení vznikají.

Tak a teď vážněji :) Stránky jsem udělal za pomocí stařičké webmasterské techniky SSI (Server Side Includes), protože ještě nemám pořádně otestovaný nový redakční systém pro své stránky a potřeboval jsem je narychlo a efektivně zbastlit. Tedy efektivní to bylo jen do určité míry a jistě bych si dokázal představit efektivnější řešení, ale vzhledem k počtu stránek a jejich poměrné neměnnosti je to dobré řešení. Jedinou nevýhodu SSI, kterou nyní reálně zažívám, je nemožnost úprav stránek zákazníkem, což by měl vyřešit nový redakční systém, který chci nasadit.

Při této příležitosti mě však napadlo, že by stašil nějaký online, pravděpodobně javascriptový, editor html souborů uložených na serveru. Hledal jsem takový, ale našel jsem jen shareware a to ani nevím, jestli dělal opravdu to, co chci. V kombinaci s SSI bych snad ani nic víc nechtěl :)